Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Τα Ρόδα Της Ερήμου

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 στην Πτολεμαϊδα. Το 1997 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος με τίτλο "Ταξίδι Σα Ψέμα" και 2 χρόνια αργότερα ο δεύτερος και τελευταίος τους δίσκος με τίτλο "Με Την Πλάτη Στον Τοίχο". Συμμετέχουν σε αρκετές συλλογές.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Δημητριάδης - φωνή
Σταύρος Κερμενιώτης - κιθάρα , φωνή
Βασίλης Καρανικόλας - κιθάρα , φωνή
Δώρος Φλαμουρίδης - μπάσο
Νίκος Χατζηαυγουστίδης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Ένας Κόσμος , Να Σε Δω Στα Μάτια , Φεύγουν Οι Μέρες) εδώ : Τα Ρόδα Της Ερήμου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμανε τα παλικαρια.....Κανανε την πτολεμαιδα διασημη.ενας κοσμος και ξερο ψωμι!!!!!!1111

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια φωνητικά δεν θα πάνε ποτέ μπροστά. Και βέβαια ο στίχος πρέπει να γίνει επειγόντως στα αγγλικά.
Η κιθάρα είναι άψογη.