Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008

Χρονίρ

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη. Το μουσικό σχήμα "Χρονίρ" αποτελεί συνέχεια του αυγκροτήματος "Εν Λευκώ" καθώς δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Τιάκο που ήταν ο βασικός συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και κιθαρίστας. Το 2003 κυκλοφορεί η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Στο Στόμα Της Τρέλας". Το 2007 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος. Με τη δυναμικ΄κ που έχουν αναπτύξει και με τον συνδιασμό κλασικού και μοντέρνου rock που χαρακτήρισε τις επιτυχημένες live εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, έχουν εισχωρήσει δυναμικά στον χώρο φιλοδοξώντας να κερδίσουν το στοίχημα με τον χρόνο.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Τιάκας Γιώργος - φωνή , κιθάρα
Γεωργίου Χρήστος - τύμπανα
Μαυρόπουλος Γιώργος - μπάσο
Απόστολος Κελεμπέκης - κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους. Θα βρείτε 2 τραγούδια (Γιατί , Η Παράσταση) εδώ : Χρονίρ

www.myspace.com/xronir

Δεν υπάρχουν σχόλια: