Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008

Χερουβείμ

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1994. Το 1995 πραγματοποιούν την πρώτη τους ηχογράφηση με την κυκλοφορία του demo "Θεών Σημάδια". Τον επόμενο χρόνο συμμετέχουν στη "Συλλογή με ελληνικά συγκροτήματα Νο1" με το τραγούδι "Του 'Ερωτα", ενώ ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο προσωπικό τους cd album. Τον Φεβρουάριο του 1998 κυκλοφορούν το cd "Θεών Σημάδια" από την "Next Records". Ο δεύτερος δίσκος κυκλοφορεί το 2003 με τίτλο "Η Πιο Όμορφη Στιγμή Στους Αιώνες". Το 2003 κυκλοφορεί ο δίσκος "Κυτταρική Εξίσωση".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Τσαγκανέλιας - πλήκτρα , φωνή
Βαγγέλης Βαγενάς - φωνή
Παναγιώτης Σταματελόπουλος κιθάρα , φωνή
Βασίλης Σπυρόπουλος - μπάσο
Λάμπρος Κριτσιμάς - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Χρόνος , Φθορά) εδώ : Χερουβείμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: