Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2008

Οι Φόβοι Του Πρίγκηπα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 στην Ρέθυμνο. Κάποιες συναυλίες σε Άθηνα και Θεσσαλονίκη κινούν το ενδιαφέρον της Virgin Records. Έτσι, το 1997 κυκλοφορεί ο δίσκος "Οι Φόβοι Του Πρίγκηπα". Το 1998 κυκλοφορεί το ΕΡ "Οι Φόβοι Του Πρίγκηπα" με δυο καινούργια κομμάτια "Απορία , Το Μαύρο Κουτί", μια διασκευή της "Χωμάτινης Κούκλας" και ένα "remix" στο "Κοίτα" ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και ο δίσκος "Φάρσα Με Χρυσή Συνοχή". Ο τελευταίος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2000 με τίτλο "Ο Τελευταίος Διαστημοταυρομάχος".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ανδρέας Αλμπάνης - φωνή , κιθάρα
Αντώνης Αντωνίου - τύμπανα , φωνητικά
Πάρις Τεκίδης - κιθάρα
Αλέξης Καρακώστας - μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.geocities.com/fovoitouprigkipa". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Είναι Ωραία Εδώ , Πως Αγαπάνε Οι Άλλοι , Χωμάτινη Κούκλα) εδώ : Οι Φόβοι Του Πρίγκηπα

www.myspace.com/fovoi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στον πρώτο δίσκο μπασίστας ήταν ο Σωτήρης Τομζάς.
Τρία από τα μέλη των Φόβων του Πρίγκηπα (Αντωνίου Αντώνης, Πάρις Τεκίδης και Καρακώστας de gou Αλέξης σχημάτισαν το 2004 τους αγγλόφωνους Action Ladies. Αυτό το σχήμα υφίσταται ακόμα και σήμερα και ο ήχος τους κινείται στο stoner rock.