Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2008

Οιωνός

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στην ακριτική περιοχή του ΠΕΠΛΟΥ – Ν. ΕΒΡΟΥ το 2003. Έλαβαν μέρος στο μουσικό φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών στο κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης, τον Ιούνιο του 2003 ανοίγοντας την συναυλία των ΌΝΑΡ. Στο summer festival του Δήμου Φερών κερδίζει το χειροκρότημα 3000 νέων. Συμμετείχαν στον διαγωνισμό Ωδείων Φίλιππος Νάκας τον Δεκέμβρη2003 στην Αθήνα. Σε ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε στην πόλη των Φερών για τα δέκα χρόνια από το θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι τραγουδήσανε στο πλευρό του Βασίλη Λέκκα. Το συγκρότημα, μαζί με άλλα 16, ξεχώρισε ανάμεσα σε 200 συγκροτήματα της Βορείου Ελλάδας και στο 1st Music Meeting που διοργάνωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη και η ΤV 100, ανοίξανε το θεσμό με δύο δικά τους unplugged τραγούδια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ηλιάσκος Μιχάλης - ηλεκτροακουστική κιθάρα , φωνή
Κικιδάκης Νίκος - ηλεκτρική κιθάρα , δεύτερα φωνητικά
Χουρδάκης Παναγιώτης - ηλεκτρική κιθάρα
Τριανταφυλλάκης Παναγιώτης - τύμπανα
Δροσάκης Βαγγέλης - μπάσο
Δροσάκης Γιώργος - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το site του συγκροτήματος "www.oiwnos.com" το οποίο όμως δεν είναι ενεργό. Έχουν βγάλει ένα δίσκο αλλά δε γνωρίζω πληροφορίες. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Κορίτσι Μου Τρελό , Δώσε Κουράγιο) εδώ : Οιωνός

Δεν υπάρχουν σχόλια: