Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2008

Πίσσα Και Πούπουλα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988. Έπαιζαν hardcore με έξυπνο ελληνικό στίχο. Έκαναν αρκετές συναυλίες κυρίως σε ανεξάρτητους χόρους. Κυκλοφόρησαν κάποια demo και 1 μοναδικό μεγάλο LP τους που είχε σαν τίτλο τον όνομα του συγκροτήματος κυκλοφόρησε στα τέλη του 1993 απο τι Wipe Out. Το LP είχε ηχογραφηθεί στο studio του Νίκου Παπάζογλου ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ. Ακολούθησε 1 Live single (Tsalapetinos Productions) που διανεμήθηκε δωρεάν με το funzine "ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ". Mετά ενώ ετοιμάζονταν για νέες ηχογραφήσεις διέλυσαν.Συμμετείχαν σε πολλές underground συλλογές. Punk κασετοσυλλογές: κύμα πανικού, ράδιο ουτοπία: κακός και μόνος. Άλλες συμμετοχές: underground’98, φάκελος rock 2.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κώστας - κιθάρα
Βίκτωρ - φωνή
Βασίλης - μπάσο
Ηλίας - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "ypokoultoura.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Ξυπνάτε Πεθαίνω , Δυο Σευτερόλεπτα , Πίσσα Και Πούπουλα (live)) εδώ : Πίσσα Και Πούπουλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: