Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2008

Πέτρινες Ψυχές

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Ξεκινόντας απο μικρές συναυλίες σε μαγαζιά, η εταιρία ONE WAY χρηματοδότησε για να δημιουργηθεί το 1ο demo του συγκροτήματος. Ακολούθησε η προόθηση για να καταλήξει στον τότε υπό δημιουργία ραδιοφωνικό σταθμό Atlantis όπου και 2 μέλη του συγκροτήματος ξεκίνησαν την εκπομπή "Πέτρινες Ψυχές". Λίγο καιρό αργότερα (19/10/1999) κυκλοφορεί και το πρώτο cd με τίτλο " έτσι απλά" που περιλαμβάνει 10 κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μανώλης Αναγνωστάκης - φωνητικά
Παναγιώτης Στουραίτης - τύμπανα
Σταύρος Καρτάκης - κιθάρα
Σπύρος Καραγιάννης - κιθάρα
Γιάννης Λαδής - μπάσο
Γιώργος Λεμπέσης - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.rock-underground.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μπείτε Στον Χορό , Ελεύθερη Πτώση) εδώ : Πέτρινες Ψυχές

Δεν υπάρχουν σχόλια: