Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Υπόγεια Ρεύματα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 στην Αθήνα και την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Ο Μάγος Κοιτάζει Την Πόλη" και ένα χρόνο αργότερα ο δίσκος "Παραλογές". Το 1996 κυκλοφορεί ο ζωντανός δίσκος "Live Στο Θέατρο Βράχων" και το 1998 ο δίσκος "Τσαλακωμένες Μέρες" ο οποίος αφιερώνεται στον Βασίλη Κούση που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο πέμπτος ολοκληρωμένος δίσκος κυκλοφορεί το 1999 με τίτλο "Εικόνες Στα Σύννεφα". Το 2002 κυκλοφορεί ο δίσκος "Μικρά Που'ναι Τα Όνειρα" και το 2007 ο δίσκος "Νέα Μέρα". Έχουν κυκλοφορήσει επίσης 2 singles ενώ συμμετέχουν και σε αρκετές συλλογές.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γρηγόρης Κλιούμης φωνή , κιθάρα
Παναγιώτης Μεταλληνός - τύμπανα
Μάρκος Τσατσούλης - πλήκτρα , φλάουτο
Νικηφόρος Κουρής - ηλεκτρικό μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace

www.myspace.com/ypogeiareymata

Δεν υπάρχουν σχόλια: