Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Υπόγεια Τροχιά

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1984 στην Πτολεμαίδα. Εκαναν πολλές συναυλίες κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και κυκλοφόρησαν κάποια demos. Το 1990 κυκλοφορεί σε λίγα κομμάτια ο 1ος τους ομώνυμος δίσκος από την ΝΑΤΕ STARKMAN & SON. Το 1994 ο δίσκος αυτός επανακυκλοφορεί με ένθετο από την WIPE OUT REC. Ακολουθούν 2 ακόμα μεγάλοι δίσκοι : 1995 - "Σημάδια Των Καιρών και 1998 "Και Πάλι Εμείς". Παράλληλα συμμετέχουν σε αρκετές συλλογές.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Σάκης Τσιγγένης - φωνή , κιθάρα
Κώστας Νικολαίδης - τύμπανα
Νίκος Τρυψάνης - μπάσο
Σταύρος Τσιγγένης - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.wipeout.gr". Τα ονόματα των μελών είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αργά Κυλάει , Στον Κόσμο Της Σιωπής) εδώ : Υπόγεια Τροχιά

www.myspace.com/ypogeiatroxia

Δεν υπάρχουν σχόλια: