Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2008

Panx Romana

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Μιλούν στη γλώσσα τους με απλούς άμεσους στίχους και δυνατό Rock΄n'roll. Δηλώνουν πολίτες του κόσμου κι όχι πολίτες μιας τυχαίας γεωγραφικής τοποθεσίας, με όνειρα για παγκόσμια ειρήνη σε μια γη δίχως σύνορα και ρατσισμό. Κάθε δίσκος τους συνοδεύεται από ένα τεύχος του 'Κίτρινου Τύπου', του εντύπου των Panx που δίνει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη της ιδεολογίας που όλ' αυτά τα χρόνια τραγουδούν. Ο πρώτος δίσκος κυκλοφόρησε το 1987 με τίτλο "Παιδιά Στα Όπλα". 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δίσκος "Αντάρτες Πόλεων". Το 1999 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Σπάσε Τη Γραμμή", ενώ ακολουθού άλλοι 2 δίσκοι : 1996 -"Διαγωγή Κοσμία" και 1999 -"Κράτος Κλειστόν". Έχουν κυκλοφορήσει 2 live κασσέτες ενώ συμμετέχουν σε πολλές συλλογές.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Frank - φωνή , στίχοι
Woody - μουσική , κιθάρα
Δημήτρης Δημητράκας - τύμπανα
Χρήστος Αθανασάκος- μουσική , μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.panx.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Birdy , Πάρτυ Κωφαλάλων , Κράτος Κλειστόν) εδώ : Panx Romana

www.myspace.com/panxromana

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Panx_Romana

Δεν υπάρχουν σχόλια: