Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Πληνθέτες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1999 στα Χανιά. Το όνομα της μπάντας προέρχεται από την "κροκ" ανάλυση του Ν.ΑΣΙΜΟΥ σε συνεντευξή του στον πειρατικό ραδιοσταθμό του Κώστα Τ. το 1983 στα Χανιά. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν ως μουσική ομάδα, γράφουν δικά τους τραγούδια με καθαρή ροκ άποψη, μεράκι και σεβασμό πάνω από όλα στους ίδιους και στους φίλους τους. Το 2004 κυκλοφορεί ο δίσκος "Πληνθέτες" από την "Wipe Out".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παναγιώτης Σούνας - τύμπανα , κρουστά
Γιάννης Μανιτάκης - πλήκτρα , φωνή
Μηνάς Θεοδωράκης - κιθάρες
Γιώργος Νταλμαδάκης - κιθάρες
Σταμάτης Ζολινδάκης - μπάσο , φωνή

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.geocities.com". Μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους στη σελίδα τους στο myspace.

www.myspace.com/plinthetes

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to sigrotima afto exei paixei support sta diafana krina,stoys Socrates , stous Dokken kai tora ston Paul Di Anno...den nomizo oti alli banda apo tin Kriti exei petyxei kati paromio.

Ανώνυμος είπε...

τα σπάνε τα παιδιά !!!

Ανώνυμος είπε...

toys eida me toys panx romana sta xania !
kamia sxesi to cd me to live !!
einai poly dynatoi san paroysia !
Kserei kaneis an exoyn bgalei allo cd i demo ?