Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2008

Τρίτη Εποχή

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις 27/9/2005. Τα μέλη του μετά από μακρόχρονη πορεία συνεργασίας με μπάντες της ROCK POP και ΈΝΤΕΧΝΗ΅μουσικής σκηνής μαζεύτηκαν και δημιούργησαν την " Τρίτη Εποχή ". Στον λίγο χρόνο ίδρυσής του το group έχει δώσει συναυλίες σε δήμους, πολιτιστικά κέντρα και σε διάφορα club σε όλη την Ελλάδα. Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου με αποκορύφωμα τον Mihai Traistariou (Tornero). Υπάρχουνε με 110 διασκευές από Deep-Purple και Satriani εώς Μ. Λοίζο και Γ. Εμειρλή και με 14 κομμάτια από την προσωπική τους δουλειά. Και Επειδή αυτή είναι η μοίρα των group γενικά, σε ένα βράδυ αλλάξανε 3 από τους παλιούς τους συνεργάτες.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ίρις Ιωάννου - τραγούδι , κιθάρα
Αλέξανδρος Μακρής - πλήκτρα , τραγούδι
Ηλίας Βρεττάκος - μπάσσο , τραγούδι
Κώστας Παντελης - κιθάρα
Βασίλης Κωφός - τραγούδι , κιθάρα
Χάρης Μηνογιάννης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το ίδιο το συγκρότημα. Μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους στη σελίδα τους στο myspace και στο musicwave

www.myspace/tritiepoxi

www.myspace/trithepoxh

www.musicwave.gr/tritiepoxi

2 σχόλια:

FoFonka είπε...

Epeidi den exo prosvasi sto internet k ta exo kanei apo to kinito molis vro tin eukairia tha kano tis diorthoseis

Ανώνυμος είπε...

Zahlreiche verschiedene glitzernden pandora schmuck sabo schmuck wird vor der ganzen Welt verwechselt Chaos. Und die ganze thomas sabo onlineshop Welt von der Industrie zusammengesetzt ist, bezogen auf Kultur, es ist die Differenz zwischen classes.For thomas sabo armketten Teil des Schmucks Unternehmen, acrosspandora Industrien, sabo uhren die Grenzen der Pandora Armbändern zu verwirklichen, sah die Augen thomas sabo online shop deutschland außen ist ein kreativer Wert auf neue Ideen. ohrringe creolen Die Schmuck-Industrie muss auf andere Branchen, die Allianz zu realisieren.Diese Tendenz wurde vorgelegt. thomas szabo Solche als touristische Souvenirs, Schmuckläden mobilepandora Telefon angebote thomas sabo ohrschmuck Industrie, Bekleidungsindustrie, hochwertigen Schreibwaren-Industrie, auch einige elektronische Geräte. Dies thomas sabo ist eine gute Idee, wenn die Bedingungen, mit kräftigen, schwach ist, oder die schwachen schwachen Spiel wahrscheinlich überraschendste schmuck thomas sabo ketten Ergebnis zu erhalten. Um jedoch die Marktstudie und Machbarkeit, zu stärken und die Aufmerksamkeit Markt, um Tracking-Stamm. Power-and-power Union sollte sicher sein, die pandora deutschland Reize, vor allem die internationale Marke der Zusammenarbeit.