Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008

Ωρίωνες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά έγινε το 1979με ένα δίσκο 45 στροφών σε...κόκκινο βινύλιο που είχε τίτλο "Κουρδιστά Ανθρωπάκια". Μετά από αναγκαστική διακοπή λόγω διαδοχικών στρατεύσεων (από αρχές του 1980 μέχρι τέλη του 1983) ,οι Ωρίωνες επανήλθαν στις αρχές του 1984. Στα μέσα του 1984 κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους παρουσιάζονταςένα εντελώς καινούργιο στύλ. Πρόκειται για το "Lady C" ένα πολύ χορευτικό MAXI SINGLE που τους καθιέρωσε σαν συγκρότημα. Το 1986 κυκλοφορούν τον τρίτο δίσκο τους , το "RAINY DAY" ένα ακόμα MAXI SINGLE. Το 1989 κυκλοφόρησαν ένα πολύ προσεγμένο LP που είχε τίτλο "BABYLON". Τέλος, το 1993 οι Ωρίωνες τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά της Ελληνικής Ρόκ με το νέο τουςάλμπουμ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ". Οι Ωρίωνες είναι από τα λίγα συγκροτήματα που έχουν στο ενεργητικό τους 300 περίπου συναυλίες και πάνω από 1000 εμφανίσεις σε CLUB και κλειστούς χώρους.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Βασίλης Αβραμίδης - μουσική , στίχοι , κιθάρες , φωνητικά
Σάκης Αβραμίδης -μουσική , στίχοι , τύμπανα , φωνητικά
Πόλλις Αδαμαντόπουλος - synthesizers , sound effects
Γιάννης Νικολάου - μπάσο , φωνητικά
Τζίνα Αβραμίδη - φωνητικά

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.oriones.gr". Στο site τους μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τραγούδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: