Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008

Ωχρά Σπειροχαίτη

"" Έχετε μπροστά σας ένα μικρό και ζωντανό αρχείο. Ένα μικρό σύμπαν. Στο οποίο είσαι πανταχού παρών μ' ένα τρόπο, πού κανείς δεν καθορίζει κανέναν αλλά όλοι είναι απαραίτητοι. Ένα μικρό σύμπαν που γεννήθηκε ασφυκτιώντας στα όρια κάθε βιωμένης ανελευθερίας. Και που έχει αρνήσεις:
- δεν πουλιέται όχι μόνο γιατί δεν φτιάχθηκε για να πουληθεί... αλλά γιατί δεν ανέχεται οτιδήποτε φτιάχνεται για να πουληθεί
- δεν ανέχεται την οποιαδήποτε "προβολή" του από οποιοδήποτε κατεστημένο ΜΜΕ, γιατί αισθάνεται τουλάχιστον απέχθεια για το ρόλο του κοινωνικού χειραγωγού
- δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του στα χέρια ανθρώπων που θα το μεταχειριστούν σαν δεκανίκι ευαισθησίας σε ιδιοτελείς επιλογές τους
- δεν αυτοανακηρύσσεται διακεκριμένος τιμητής καμίας υπόθεσης

Αυτό που ουσιαστικά θέλει είναι να συνεισφέρει -με την όποια του δυναμική- στο να επικυρωθεί κοινωνικά το αναντικατάστατο της γενικευμένης πολιτισμικής ανατροπής... ""

Ωχρά Σπειροχαίτη

Δισκογραφία :

Αόρατη μέρα (+τεχνία- Νοέμβριος 2002)
Δεύτερος δίσκος (Φθινόπωρο 2002)
Πρόβα (1998)
Πρώτος δίσκος (Χειμώνας 1996-97)

Το κείμενο είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος "www.disobey.net/wxra". Εκεί μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τους δίσκους τους.

www.myspace.com/wxraspeirohaith

Δεν υπάρχουν σχόλια: