Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008

Dead June

Το συγκρότημα αν και προυπήρχε, δημιουργήθηκε ουσιαστικά τις απόκριες του 2006 στα Χανιά, όπου τα μέλη γνωρίστηκαν σε ένα αποκριάτικο πάρτυ. Μέσα σε 1,5 μήνα το συγκρότημα πραγματοποιεί το πρώτο του live. Ακολουθεί μια σειρά συναυλιών σε διάφορα φεστιβάλ, σε σχολεία αλλά και σε μαγαζιά. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 15 εμφανίσεις ενώ έχουν ηχογραφήσει 5 δικά τους κομμάτια. Στις 16 Μαρτίου παίζουν με τον Paul Di'Anno... Οι επιρροές τους είναι πάρα πολλές όπως οι Tool, Metallica, Ενδελέχεια, Διάφανα Κρίνα, Τρύπες και πολλά άλλα.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νικηφοράκης Γιώργος - φωνή
Τσιραντωνάκης Δημήτρης - κιθάρα
Φαζάκης Γιώργος - μπάσο
Τούζος Κυριάκος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από τον Δημήτρη (κιθαρίστα του συγκροτήματος), τον οποίο ευχαριστώ θερμά. Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace

www.myspace.com/deadjunechania

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Dead_June

Δεν υπάρχουν σχόλια: