Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008

6 σχόλια:

zisis είπε...

Συγχαρητήρια φίλε μου για την πολύ καλή προσπάθειά σου! Σε έχω ήδη προσθέσει στα δικά μου λινξ

;-)


http://xoristitlo.blogspot.com/

Μουσικά Προάστια είπε...

Τεράστιος πλούτος πληροφοριών στο blog, και πολλή αγάπη για το ελληνικό ροκ. Με την αναφορά σου στον Άσιμο άγγιξες πολύ ευαίσθητες χορδές. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.


http://mousikaproastia.blogspot.com/

FoFonka είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια

saimag είπε...

Μπράβο φίλε μου, πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει σε αυτό το blog! Έτοιμάζω μια εκπομπή για τα όχι και τόσο γνωστά συγκροτήματα της ελληνικής ροκ μουσικής, και το blog σου μου φάνηκε απίστευτα χρήσιμο! Σε ευχαριστώ πολύ!

FoFonka είπε...

Saimag mpravo gia tin skepsi sou, alla dwse mas k kamia pliroforia parapanw na mathoume.. ti ekpompi??

saimag είπε...

Κάνω ραδιοφωνική εκπομπή στο Studio FM1, στον ραδιοφωνικό σταθμό των σπουδαστών ΤΕΙ Ηρακλείου, κάθε Τρίτη 5 με 6 το απόγευμα. Στην προηγούμενη εκπομπή έκανα ένα αφιέρωμα στα hits του ελληνικού ροκ (Ξυλινα σπαθιά, Τρυπες κλπ...) και αν προλάβω για την επόμενη εκπομπή θα κάνω ένα αντίστοιχο για τα μικρότερα/όχι τοσο γνωστά συγκροτήματα. Για live streaming εδώ: fm1.teicrete.gr