Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008

Χρυσαλλίς

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2001 με αρχικό όνομα "Δέλεαρ". Ακολούθησαν κάποια χρόνια εκτενούς δουλειάς, live εμφανίσεων, συναυλιών και η μπάντα κέρδισε αναγνώριση από το κοινό της στη ροκ σκηνή της Θεσσαλονίκης. Ενδιάμεσα έγιναν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του συγκροτήματος. Το 2005 αλλάζουν το όνομά τους σε "Χρυσαλλίς" και ηχογραφούν το πρώτο τους cd τον Σεπτέμβριο του 2006 με τίτλο "Όλου Του Κόσμου Οι Σκιές". Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και πλήθος live εμφανίσεων και συναυλιών, με το ορμητικό τους παίξιμο και την μοναδική σκηνική τους παρουσία, οι "Χρυσαλλίς", κέρδισαν αναγνώριση από το κοινό τους στη ροκ σκηνή της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας. Το debut cd τους απέσπασε θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δημήτρης Ταυρίδης - κιθάρα
Δώρα Γόγου - φωνή
Θοδωρής Μάμμαλης - φωνή , κιθάρα
Τάσος Τσελεμπής - μπάσο
Έρωτας Πολίτης - drums

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους

www.myspace.com/chrysallisband

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δωρα γκογκου , οχι γογου