Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Γραμμένος Τάκης & Περιπλανώμενος Θίασος

Tραγουδοποιός με ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή, o Τάκης Γραμμένος γεννήθηκε στην Αθήνα. Οι πρώτες μουσικές αναζητήσεις τον βρίσκουν στα μέσα της δεκαετίας του '80 να συμμετέχει ως κιθαρίστας σε διάφορα μουσικά σχήματα με ροκ αναφορές. Τα τελευταία χρόνια μετά από πολλούς πειραματισμούς ασχολείται με δικές του δημιουργίες ακροβατώντας σε μυστικούς δρόμους έντονων συναισθημάτων. Συμμετείχε σε τρεις συλλογές της "Atlantis Records". Το '05 στο "Pure Rock" με το τραγούδι "Αν Θυμηθείς", το οποίο την ίδια χρονιά μπήκε και στη συλεκτική συλλογή "1st Year". Το '06 με το τραγούδι "Θάλασσα" στο "Pure Rock II". Το '07 στη συλλογή "Ηρθαν... Για Να Μείνουν", του δεύτερου τεύχους του περιοδικού "Διαπασών", με τα κομμάτια "Φυλακή" και "Της Αγάπης". Μεταξύ ποίησης και ροκ φόρμας καταθέτει το δικό του προσωπικό και πολύχρωμο ηχόκοσμο πάνω σε στίχους και ποίηση Κωνσταντίνου Πάπαρη, Ειρήνης Ευθυμάκη και Μερόπης Γραμμένου, με συμπαραστάτες μουσικούς τον "Περιπλανώμενο Θιάσο" που είναι οι Φώτης Κατσάνος κιθάρα, Χρύσα Οικονομάκη πλήκτρα, Δημήτρης Δήμας μπάσο και Μιχάλης Κλαστάδας τύμπανα.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Τάκης Γραμμένος - φωνή , κιθάρα
Φώτης Κατσάνος - κιθάρα
Δημήτρης Δήμας - μπάσο
Χρύσα Οικονομάκη - πλήκτρα
Μιχάλης Κλασταδας - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace. Θα βρείτε 2 τραγούδια (Της Αγάπης , Αν Θυμηθείς) εδώ : Γραμμένος Τάκης & Περιπλανώμενος Θίασος

www.myspace.com/takisgrammenos

Δεν υπάρχουν σχόλια: