Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Αίσιμον Ήμαρ

Οι Αίσιμον Ήμαρ αποτελούνται από τη Δέσποινα Κατσούλη που γράφει τους στίχους και τραγουδάει και το Γιώργο Γκόγκα που γράφει τη μουσική.

"Η ονομασία του συγκροτήματος μας σημαίνει πεπρωμένη ημέρα. Το πεπρωμένο σαν έννοια όλοι το γνωρίζουν , αλλά στο ερώτημα αν πραγματικά ισχύει οι γνώμες διίστανται. Κάποιοι πιστεύουν ότι ολόκληρη η ζωή μας καθορίζεται από αυτό. Άλλοι έχουν την ακριβώς αντίθετη άποψη και πιστεύουν ότι εμείς σύμφωνα με τις επιλογές μας καθορίζουμε την έκβαση των γεγονότων στη ζωή μας. Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή , να ισχύουν και τα δυο ταυτόχρονα. Η απάντηση με αποδείξεις σε αυτό το ερώτημα ίσως να μην δοθεί ποτέ... Πάντως αν τελικά το πεπρωμένο διέπει τη ζωή μας , τότε για μας μάλλον συνέβη όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και γίναμε αχώριστοι φίλοι και συνεργάτες. Αντλήσαμε ο ένας από τον άλλο απόψεις , ιδέες , σκέψεις , συναισθήματα και προσπαθήσαμε να τα διοχετεύσουμε όσο το δυνατόν ακέραια στα τραγούδια μας. Ευχόμαστε να το επιτύχαμε και τα τραγούδια μας να μεταφέρουν και σε άλλους όσα νοιώσαμε εμείς όταν τα γράψαμε."Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.esimonimar.com". Στο site τους μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα 2 τραγούδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: