Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Α.Τ.Μ.

Οι Α.Τ.Μ ξεκίνησαν στα τέλη του 2005. Η ανάγκη τεσσάρων φίλων να παίξουν μουσική χωρίς όρια γέννησε την ιδέα της μπάντας αυτής. Έχοντας συνυπάρξει στο παρελθόν και σε άλλες μπάντες, αποφάσισαν να ενώσουν τις διαφορετικές μουσικές τους επιρροές και να δημιουργήσουν τη «δική» τους μουσική. Μία μουσική, που έχει ως βάση τον σκληρό ήχο, αλλά και πολλά ακόμα στοιχεία γύρω από αυτον και έξω από αυτον. Ο ελληνικός στίχος έρχεται για να διαφοροποιήσει, χωρίς όμως να αλλάζει το ύφος ή να υποβαθμίζει τη μουσική.Μετά από περίπου 4 μήνες της ίδρυσης του group, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν δικό τους χώρο, μέσα στον οποίον θα μπορούσαν να συνθέτουν και να πειραματίζονται με μεγαλύτερη άνεση για πολλές ώρες και κυρίως με δικό τους ήχο. Έτσι, η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε, δίνοντας στους Α.Τ.Μ τη δυνατότητα να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά. Στη συνεχεία ακολούθησαν κάποιες live εμφανίσεις, όπως στο festival της Καλλιθέας στο Αn club κλπ. Έχοντας ηχογραφήσει αρκετά κομμάτια, ένα εκ των οποίων, με τίτλο "ΞΥΠΝΑ", συμμετέχει στη συλλογή PURE ROCK της atlantis records-atlantis fm, αποφασίζουν να κινηθούν, ώστε να βρουν δισκογραφική εταιρεία. Κάπου εκεί έρχεται ο διαγωνισμός που διοργανώνει το ωδείο Φιλλιπος Νάκας κάθε χρόνο με τίτλο POP N’ ROCK FESTIVAL. Το group αποφασίζει να συμμετάσχει, ελπίζοντας σε κάτι καλό. Έτσι, αφού επιλέγονται στις 17 μπάντες που θα διαγωνιζονταν, παιζουν στα ημιτελικά και προκρίνονται στον τελικό, όπου συμμετείχαν οι 7 από τις 17 μπάντες των ημιτελικών. Ακολουθεί ακόμα μια εμφάνιση, μετά από την οποία κερδίζουν το 1ο βραβείο, το οποίο είναι ένα συμβόλαιο με τη SONY BMG.Το ακλοκαίρι του 2008 κυκλοφορεί το πρώτο τους single με τίτλο "Μηδέν".


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Στράτος Χάιδος - μπάσο
Δημλητρης Στάης - κιθάρα
Λευτέρης Καφετζής - τύμπανα
Νίκος Αράπης - φωνή , κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.soundmag.gr". Στη σελίδα του συγκροτήματος μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια τους.

www.myspace.com/theatmgroup

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/ATM

Δεν υπάρχουν σχόλια: