Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008

Outdoor

Οι Outdoor παίζανε διασκευές από το 2005 περίπου και συναντιόντουσαν καθημερινά για να πιούνε μπύρες στο στούντιο που φτιάξανε στην Αριδαία, εκεί κάνουν και κάθε καλοκαίρι το "the land of the sheep party". Το σχήμα πήρε την σημερινή του μορφή τον Σεπτέμβριο του 2006. Ταυτόχρονα το γκρουπ ξεκίνησε να δουλεύει τις ιδέες του Μένιου που βρισκότανε σε βαθύ δημιουργικό όργασμό... Ο Γιώργος είχε επίσης κάτι παλαιότερα κομμάτια και τελικά φτιαχτήκανε 11 τραγούδια που δώσανε και το στίγμα της μπάντας. Αυτήν την περίοδο το συγκρότημα βρίσκεται στην διαδικασία της ολοκλήρωσης του πρώτου του cd ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε γνωστούς συναυλιακούς χώρους.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μένιος Κασιώνης - κιθάρες , φωνή
Γιάννης Φανιάδης - τύμπανα
Βασίλης Καλκαβούρης - φωνή
Γιάννης Νάντσκος - μπάσο
Γιώργος Ελευθέρογλου - κιθάρες , φωνή

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους

www.myspace.com/outdooraridaia
ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟWWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Outdoor

Δεν υπάρχουν σχόλια: