Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008

Tug

Ο Tug είναι one man band ,δηλαδή τα ηχογραφεί όλα μόνος του και γράφει τα κομμάτια του. Δεν γουστάρει να πουλήσει την μουσική του και την ψάχνει εδώ και μια δεκαετία σε καθαρά do it yourself ανεξάρτητη φάση. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα στα 16 χρόνια του και κυκλοφόρησε το πρώτο του demo χερί με χερι το 1997 και ακολουθήσαν μια ντουζίνα ακόμα (δείτε τις κυκλοφορίες) μέχρι και το 2006. Ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση πλέον να διανέμει τα πρώτα του εγχειρήματα για λόγους μουσικής εξέλιξης (δεν τον εκφράζουν πια). Ο Tug επίσης ασχολείται με συγγραφή ιστοριών και μίνι τρελών διηγημάτων ,καθώς και με έκδοση περιοδικών στο κλασικό πρότυπο ,corel - φωτοτυπία - αντίτυπα - διανομή, και κατά καιρούς έχει συμμετάσχει και σε site και σε άλλα περιοδικά… Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει το καινούργιο του ντέμο.

Περισσότερες πηροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Tug "tugsucks.wordpress.com". Στη σελίδα του μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τα τραγούδια του

www.myspace.com/tugito

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Tug

Δεν υπάρχουν σχόλια: