Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Μαύρο Κόκκινο

"Απλές διαχρονικές και συνάμα τόσο επίκαιρες new wave - punk μουσικές φόρμες, μελωδικότητα και δυναμισμός σε απρόσμενο συνδιασμό με άμεσους ελληνικούς στίχους, δίνουν το ιδιαίτερο στίγμα των Μαύρο Κόκκινο, με τρόπο πιθανόν μοναδικό για τα μουσικά δρώμενα της χώρας.
Με αφετηρία την Αθήνα, παρελθόν σε πολλά και σημαντικά σχήματα της Αθηναικής -και λονδρέζικης- σκηνής (Versace Widow, Jackie Breaks, Pillow, Matisse, Liarbirds, Αιωροπτεριστές κ.α.) και επιρροές από Smiths, Clash, U2 και το σύγχρονο alternative ήχο, φιλοδοξούν να κατακτήσουν το συναυλιακό και μουσικόφιλο κοινό της Ελλάδας, παρουσιάζοντας την πρότασή τος μέσα από καλά και πολύ δυναμικά live και με τη βοήθεια του διαδικτύου... για αρχή.Τα μέλη του συγκροτήματος :

Στάθης Γυφτόπουλος - μπάσσο
Στέφανος Μήτσης - κιθάρα
Δημήτρης Σαρρημανώλης - τύμπανα
Θοδωρής Σουρβίνος - φωνή

Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace

www.myspace.com/mavrokokkino

1 σχόλιο:

eva είπε...

αγαπώ στέφανο μήτση κ το δηλώνω φωναχτά!
keep up this way of thinking!
με αγάπη
αφροδίτη του έρωτα